Nemščina

za delo v tujini 

Za vas smo pripravili hitre in učinkovite tečaje nemščine za delo v tujini. Naučili se boste osnove sporazumevanja in se pripravili na življenje tam.

12-urni začetni tečaj

LJUBLJANA

sreda 16:30-18:45

tečaj: 8.5., 15.5., 22.5., 29.5.

CENA: 88 EUR 

popust za nezaposlene -20 EUR

(potrebno je predložiti dokazilo iz Zavoda za pokojninsko zavarovanje)

Tečaj bomo izvedli, ko bo prijavljenih najmanj 5 tečajnikov.

MARIBOR

torek 18:00 - 20:15

tečaj: 7.5., 14.5., 21.5., 28.5.

CENA: 88 EUR 

popust za nezaposlene -20 EUR

(potrebno je predložiti dokazilo iz Zavoda za pokojninsko zavarovanje)

Tečaj bomo izvedli, ko bo prijavljenih najmanj 5 tečajnikov.

12-urni osvežitveni tečaj

Ljubljana 19:00 - 21:15  sreda 

Maribor     16:30 - 18:00 torek

CENA: 88 EUR

Tečaj izvajamo v Ljubljani na Tržaški 132, v Mariboru v hostlu Pekarna.

sprejemamo pa prijave tudi za druga večja mesta: Kranj, Novo mesto, Maribor, Celje, Nova Gorica, Postojna, Koper

Vsebina tečaja

Začetna nemščina - 1. mesec:

Pozdravi, predstavitev sebe in vzpostavljanje kontakta z drugimi, postavljanje osnovnih vprašanj, izpolnjevanje obrazcev z osebnimi podatki, vljudnostne fraze, orientacija v mestu, spraševanje za pot, za lokacijo stavb v mestu, kupovanje vozovnice, uporaba mestnega prevoza, naročanje v kavarni, dialog na razgovoru, osnovno besedišče povezano z delovnim mestom, ki ga bo tečajnik opravljal.

Začetna nemščina - 2. mesec:

Pozdravi, daljša predstavitev sebe in vzpostavljanje kontakta z drugimi, postavljanje kompleksnejših vprašanj in odgovarjanje nanje, vljudnostne fraze, osnovni glagoli v sedanjiku, iskanje nastanitve in opreme za stanovanje, kupovanje hrane in pijače, naročanje jedi v restavraciji, dialog z delodajalcem, delovodjo, s sodelavci, napredne strukture in besedišče povezano z delovnim mestom, ki ga bo tečajnik opravljal. 

Pridružujemo si pravico do prilagoditve programa glede na potrebe tečajnikov.

 

V ceno tečaja je všteto gradivo in DDV

S potrditvijo obrazca "prijavljam se" se strinjate s splošnimi pogoji. Po prejemu vaše elektronske prijave, vam preko e-pošte pošljemo predračun, ki ga poravnate z nakazilom vsaj 3 dni pred začetkom tečaja. Vaša rezervacija mesta na tečaju se prične s plačilom predračuna. Na koncu tečaja prejmete račun za opravljeno storitev in ko zaključite stopnjo tudi potrdilo o udeležbi oziroma o dokončani stopnji. 1 ura = 45 minut.

S prijavo soglašate, da nimate nič proti, če se dogodek fotografira in se skupinske fotografije dogodka ali tečaja uporabijo za objavo na spletni strani Jezikovnega Mesta. Če izrecno ne želite biti na fotografijah, nam to predhodno sporočite.

Kontaktni podatki pridobljeni na tej spletni strani se uporabijo izključno za organizacijo dogodka in obveščanje o prihajajočih tečajih in dogodkih (iz obvestil se lahko odjavite). Pridržujemo si pravico do spremembe termina, lokacije in predavatelja.

  • Facebook Social Icon
  • YouTube Social  Icon

Poslovni račun: SI56 0510 0801 5614 761   

Matična št. 7148704000 

Davčna št. SI 31016499

© 2016 - 2020 ​Jezikovno Mesto